centraleelectricecuinductie.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Antet Prima pagina
Catalog produse
Marci produse

Boiler apa calda menajera cu Inductie 100L/230V/2KW

Marca: DSZF100C

 

Garantie: 2 ani

 

Pret cu TVA: 3000.00 Lei / buc

Stoc terminat

Comanda instant - Boiler apa calda menajera cu Inductie 100L/230V/2KW

Email Telefon

Boiler apa calda menajera cu Inductie 100L/230V/2KW

1. Siguranță: Încălzitorul de apă cu energie magnetică, generatorul de inducție transferă energia electrică în energie magnetică și apoi transferurile de energie magnetică în energie termică, Rezervorul de apă este complet neelectric, apă și electricitate complet separate, într-o stare absolut sigură .

2. Economie de energie: Tehnologie electromagnetică pentru a schimba curentul electric de mare viteză pentru a crea un câmp magnetic care se schimbă rapid, ceea ce face ca încălzirea să se facă rapid, are un efect bun de încălzire, reducând foarte mult pierderile de căldură și îmbunătățind eficiența termică. efectul de economisire este foarte semnificativ, economisind timpul de preîncălzire. Mai mult decât atât, designul special pe structura de căldură electromagnetică, rezervorul interior nu scade niciodată, încălzirea rapidă, consumul total de energie electrică, randamentul termic până la 99%, depășind standardul industrial cu 20% în comparație cu încălzitorul electric tradițional, economisirea de energie de 20% -30%. Strat de izolație din poliuretan pentru mediul înconjurător, spumă injectata ca strat izolant, fără grosime de fluor, cu o căldură de 360 ​​°, cu sisteme tridimensionale de încălzire, mai eficiente în reducerea pierderilor de căldură, cu adevărat pentru economisirea energiei.

3. Sănătoase: folosirea încălzirii prin inducție a câmpului magnetic la apă, în medie, face ca magnetizarea apei să se înmoaie, să se reducă duritatea apei, să se îmbunătățească activitatea apei, care este funcția reală a încălzitorului magnetic de apă. Apa magnetizată are un efect antiinflamator, bun pentru îngrijirea pielii și îmbunătățește imunitatea corpului.

4. Non-scale: Schimbări în câmpul magnetic la vibrații de mare viteză, astfel încât scara nu poate fi generată, niciodată atașată la rezervorul interior, protejând rezervorul interior. Îmbunătățiți calitatea apei. În timp ce încălzitoarele tradiționale electrice de apă după o utilizare lungă, va exista un strat gros de calcar pe elementul de încălzire, ceea ce reduce foarte mult eficiența termică, încetinește viteza de încălzire, pierderi mari de energie.

5. Mediul înconjurător: Când boilerul funcționează, nu produce emisii nocive, niciun consum intern de oxigen nu afectează mediul înconjurător. Este un produs ecologic fără poluare, care este în concordanță cu tendința actuală a economiei cu emisii reduse de carbon.

6. Întreținere ușoară: Generatorul de inducție este mic și rafinat, dacă există probleme, utilizatorul îl poate scoate pentru a schimba înlocuirea, întreținerea este foarte convenabilă, foarte convenabilă pentru serviciul de vânzare după vânzare.

7. Ușor de utilizat: utilizarea controlului microcalculatorului, afișaj digital, preîncălzire, încălzire la temperatură constantă. Utilizatorul poate seta liber timpul de încălzire și temperatura de încălzire, ceea ce reprezintă un alt efect de economisire a energiei. Unitatea poate fi utilizată în mod continuu, fără limite de timp și cantitate

8. Durabilitate: rezervorul de apă interioară albă smalț, tehnologia avansată de sudură TIG, structura dublă a rezervorului interior pentru a asigura un rezervor interior mai solid, rezistență la presiune ridicată, siguranță și fiabilitate, durată mai lungă de viață. Placă de plastic din ABS sau din oțel inoxidabil, nu numai coroziune, mai durabilă, mai frumoasă și mai delicată, dar poate și prelungi durata de viață a încălzitoarelor de apă. "

 

DATE TEHNICE:

- Volum - 100 Litri
- Alimentare Tensiune 230V
- Putere 2Kw
- Curent 9 Amperi
- Presiune - 0,6-4 bar
- Protectie - IP44
- Incalzire apa calda de la 300 - 75timp 160 min.

- Dimensiuni - Ø380mm X L1315mm

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Curs valutar
Website detinut de CENTER NET D&C S.R.L., CIF: RO35702261, Reg.Com: J52/103/2016